E caktuan për të prerë një pemë të madhe por ajo që BËRl në vend të prerjes së pemës i Ia të gjithë të HABlTUR (VIDEO)

0
1040

Pema që shikoni në foton më sipër ishte thuajse e vd ekur dhe familja kishte vendosur që ta shkurtojë atë pemë.

Por pas prerjes së gjysmës ngeli një trung i madh dhe i shë;mtuar në oborrin e shtëpisë, kështu që ata vendosëntë punsojnë dikënd që do shkurtonte edhe trungun, por ngelën të hab;itur pasi personi në fjalë ishte Lueb Popoff një artist për të përpunar pemët.

Lueb Popoff e bën jetesën e tij si një artist, por ai nuk është një artist i“mirfilltë” që përdor një laps dhe një letër, por mjeti i tij artistik është është një sharrë elektrike me zinxhir.

Për më shumë shikoni videon e mëposhtme se si do e shëndrojë pemën e vjetër në diçka atraktive.