E covi nenen ne shtepine e te moshuarve,pas disa vitesh nena i thote te birit disa fjale qe perloten gjithe boten

  0
  333

  Një ditë mori një telefonatë nga shtëpia e te moshuarve dhe i kërkojnë që të vijë sa ma shpejt pasi Nëna e tij po e jepte shpirt…..

  Djali i nxituar shpejtoi për takimin e fundit me Nënen e tij, i’u afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit, e pyeti nënen nese kishte ndonjë dëshirë te fundit…..

  Tha: Po, biri im.. të lutem pajise Shtëpinë e te Moshuarve me freskues sepse bën shumë nxehtë, e këtu nuk ka, po ashtu pajise me frigorifer dhe ushqime , sepse shume netë kam fjetur e uritur…..

  Djali i mërzitur i drejtohet nënës e cila e jepte emanetin e fundit :

  Nëne po pse nuk ma ke thene kete më parë e po ma thua tani?

  Tha : Biri im, unë durova pa freskuese e pa frigorifere, por me dhimbsesh ti sepse nuk je mesuar të jetosh pa to, dhe do ta kesh shum vështirë kur fëmijet e tu do te sjellin këtu….