Lajme

“E dαshura me merr lekët nga pοrtofoli, kur e pyes më jep αrsyen që më shtαng.. tani kam rënë në hαll”

Vitin e kaluar, ne vendosëm të jetojmë së bashku dhe pasi u shpërngulem në një shtëpi, e kam zbuluar tipare të caktuara që më kanë lënë shumë të shqe të suar, raporton “Etimes”.

Në raste të caktuara, kam gjetur se një shumë e madhe të parave të mija mungonin në kuletën time.

Menjëherë kam dy shu ar në shërbëtoren time dhe fillova ta mbaj kuletën në një vend të sigurt. 


Edhe pasi e kam bërë ketë, kam vërejtur të njëjtën gjë. Vetëm unë edhe e dashura ime kishim çelsin e atij vendi se kret.

Kështu, një ditë me shumë he zitim, e pyeta atë se a është duke më marr para nga kuleta. Në fillim, ajo ref uz oi, por më vonë ajo e pranoi që ka marr para nganjëherë.

Së fundmi kam nxjerrur një shumë më të madhe për të paguar qiranë dhe pasi do të takoja pronarin në fundjavë, i kam lënë paratë në dollap.

Në ditën e pagesës, isha i habitur pasi pash që e gjithë shuma mungonte. Kur u për balla me tëë dashurën ajo më tha që ju kanë nevojitur të paguajë kreditin e bankës dhe ka harrur të më tregoj, isha i sho kua r.

Në anën tjetër, ajo është një person shumë i mirë dhe e kujdesshme dhe unë e dua. Ajo ka kërkuar falje për sjelljen e saj, por unë nuk e di se a mund t’i besoj më.

Çfarë të bëjë? Psikologu: Një situatë e tillë mund të jetë mjaft pro ble mat ike dhe mund të sh k a ktoj shumë pro bl eme në lidhjen tuaj. Është e kuptueshme që për momentin jeni duke u përb all ur sa i përket besimit në të. Megjithatë, është e dobishme ta keni parasysh kohën që keni kaluar bashkë dhe të përpiqeni të përcaktoni se çfarë e ka bërë atë të bëjë këtë gjë.