E dëgjοva g ruan tίme duke me tr αdhtυar me d. αshnorin, e kur m.barοi më tha se..

E dashur Deidre, Jam në një hall vërtet të madh.

Unë jam 26 vjeç dhe gruaja ime është nje vit me e vogel.

U martuan dy vite më parë dhe jemi ne tentative per te bere nje fëmijë.

Por një ditë prej ditesh, teksa bisedonim si do ia benim, ma tha troc: tha se ishte lodhur dhe kishte filluar t’i mërzitej s eksi me mua…

sipas saj na ka kapur rutina në shtrat sepse bëjmë thuajse të njëjtat gjëra…

Dola sepse u merzita nga ajo qe degjova. Por rruges teksa mendohesha vendosa te marr guximin dhe te provoj te kenaq me gjera te reja gruan time.

Kur u ktheva, ishte hera e parë që e dëgjoja gruan time të çmendej nga kënaqësia dhe të lëshonte pasthirrma aq er.otike,

pasi kuptova se i kishte ardhur ne shtepine tone, d ashnori.U ndjeva shumë pak burrë…

Pasi mbaroj ajo natë, prita që gruaja të më thoshte vete cfare kishte bere, por në fakt nuk ndodhi.

Pas disa ditësh më tha që ishte shtatzënë…Nuk di çfarë të bëj, dhe dyshoj shumë që fëmija nuk është i imi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *