/E dhi mbshme! V díq në Angli dhe i humb ark ívoli rrugës për në atdhe, miqtë den óncojnë: 33-vjeçari shqiptar u há rrua në Romë (EMRI)

E dhi mbshme! V díq në Angli dhe i humb ark ívoli rrugës për në atdhe, miqtë den óncojnë: 33-vjeçari shqiptar u há rrua në Romë (EMRI)

Tr.upi i një 33-vjeçari shqiptar është zhd.ukur dhe nuk gjendet nëpër areoportin e Romës. Ska.ndali lidhet me rastin e trupit e të ndjerit, Shkëlzen Elezaj, ku familjarët po presin prej ditësh arki.volin me trupin e të ndjerit, por në Romë deklarojnë se është ngatërruar me avionin e mallrave, duke mos mbërritur kështu në Tiranë.

Bëhet e ditur se arkë.moti i të riu tshqiptar, i cili ka nd.ërruar jetë dy javë më parë në Angli, është harruar në Romë.

Miq të shqiptarit Shkëlzen Elezaj bëjnë me dije se 33-vjeçari ka ndërruar jetë si pasojë e një aksi.denti me motor uji në brigjet e Britanisë dhe ky lajm është pasqyruar gjerësisht edhe në mediat angleze.

“Doja të bëja një lajmërim sesi një shoku jonë që ka vd.ekur para 2 javësh në Angli, e ka pasur biletën e avionit për ta kthyer sot (të hënën), por trupi i tij është harruar në Itali, në Romë.

Është shumë urgj.ente, pasi ka vd.ekur që dy javë dhe është e drejta e tij të prehet në atdheun e tij. Është ra.cizëm, pasi ato kane transferuar mallra të tjerë edhe trupi i tij është harruar”, thuhet në denoncimin e Gazetes Shqip.

Ato kërkojnë dhe apelojnë për ndërhyrjen e ministrisë së Jashtme, pasi duke qenë se i trupi i të ndjerit ka ndenjur një javë në ujë nuk mund të rezistojë më shumë dhe se duhet të prehet në vendin e tij.

Sakaq familjarët kanë kontaktuar edhe me autoritetet shqiptare, ku shprehen se ark.ivoli i të ndjerit mund të vijë të mërkurën në darkë.

Më datë 10 gusht të këtij viti, BBC shkruante se ishte gjetur trupi i paj.etë i një personi, i cili ishte raportuar i zhd.ukur.

Ku.foma e shqiptarit Shkëlzen Elezaj, 33 vjeç, nga Oxfordshire u gjet në brigjet e Hampshire.

I riu ishte parë për herë të fundit në motor uji duke lënë Lymington për të shkuar në “Langstone Harbour”.

Hampshire Constabulary deklaroi se trupi i paj.etë ishte gjetur në Solent.

Gjithashtu, BBC shkruante se një telefon celular u gjet në bordin e “Yamaha Waverunner”.