syntax error, unexpected '<', expecting end of file

E DHlMSHME! E lNJOROl nënën e tij tërë jetën, por në VARRlMlN e saj zbulon të vërtetën e TRlSHTË (VIDEO)

Mundësi profesional, Mark Mero, njihet si kampion në fushën e tij, por që fama e tij ka pasur rënie drastike në momentin kur një video u bë viraIe e që tregon një të vërtetë të dhi;mbshme,

Para se të arrinte suksesin e tij, ai ishte futur rrugëve të k;ëqija, duke u shoqëruar me njerëz me të cilët filloi të p;inte dhe të dr ogohej.

Nëna e tij punonte dy pune vetëm që ai t’i ketë kushtet dhe të arrijë suksesin e dëshiruar.

Në një moment kur ndodhej në Japan në garat e radhës, dikush i trokiti në dhomën e hotelit dhe i dha lajmin e hi;dhur që nëna e tij kishte nd;ërruar j;etë.

“Në atë moment kam qenë i sho kuar, thjeshtë nuk besoja.

E kam injoruar tërë je;tën duke mos e kuptuar që unë jam ky që jam falë saj, që ka bërë vërtetë shumë për mua.

Gjithçka që më shkonte në mëndje ishte fjala ‘nënë zgjohu’.

U afrova te arkiv oIi i saj, ishte bërë aq e bukur, si një engjëll” .

Ky po që është një mesazh i fuq;ishëm si për të poashtu edhe për çdo njeri tjetër, se prindërit janë shumë të rëndësishëm dhe kanë nevojë për dashurinë tonë.

Ata bëjnë gjithçka për ne, ndërkaq ne shpesh nuk kemi kohë për ta, që t’ua kthejmë dashurinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *