/E DHlMSHME! E shtrirë në shtrat ‘SH PERTHEN’ në Iot, momentet kur e AKSlDENTUARA merr Iajmin e v dekjes së 27-vjeçarit(Video)

E DHlMSHME! E shtrirë në shtrat ‘SH PERTHEN’ në Iot, momentet kur e AKSlDENTUARA merr Iajmin e v dekjes së 27-vjeçarit(Video)

Një aks.ident i rë.ndë ndodhi mëngjesin e sotëm në Fier, në autostradën Levan–Tepelenë, ku hu.mbi jetën 27-vjeçari Eljan Haliti,

Dosja.al ka siguruar pamje nga sp.itali, ku po merr mj.ekim Elsa Meskurti, 21 vjeçe. Në videon e mëposhtme janë shfaqe e reja dhe një djalë tjetër duket va.jtuar pasi marrin vesh lajmin e hi.dhur.

Mjeti tip “Honday” me drejtues shtetasin Klevis Banavia 25 vjeç, banues në Burrel h.umbi kontrollin dhe doli nga rruga, në afërsi të fshatit “Buzmadh”. Shkak dy.shohet shpejtësia e lartë.

https://youtu.be/t1TMS4e37V8