/E DHlMSHME, nxirret e paj etë nëna shqiptare, u gjet e përqafuar me të BlRlN

E DHlMSHME, nxirret e paj etë nëna shqiptare, u gjet e përqafuar me të BlRlN

Një lajm i hidhur na vjen nga Izmiri i Turqisë.

Mes vikt.imave nga tërmeti shkatërrimtar që shkundi shtetin turk ditën e djeshme është dhe një grua shqiptare e Kosovës, e cila ishte shpërngulur që herët në vitin 1954 në Turqi.

E ndjera është Nazmiye Doraya (Nazmie Doraja) 62 vjeçe nga Prishtina.

Ajo është gjetur nën rrënojat e pallatit e përqafuar me të birin, i cili për fatin e mirë ka shpëtuar dhe gjendet në spital.