E DHUNOl se nuk bënte punët e fshatit, BURRl i kërkon një MUNDËSl të dytë gruas në studio

  0
  248

  Programi “Dua të të bëj të lumtur” solli në ekranet tona këtë javë historinë e Xhaferrit nga Vlora. Ai kishte zgjedhur programin si një mënyrë komunikimi me gruan e tij e cila ishte larguar nga shtëpia disa javë më parë.

  Historia e Xhaferrit me Marselën kishte nisur para disa vitesh kur ishin njohur me mblesëri dhe kishin rënë në dashuri. Familja e Xhaferrit jetonte në një nga fshatrat e Vlorës dhe për këtë arsye, ai dhe Marsela kishin vendosur që të jetonin pranë tyre.

  Xhaferri në studio rr;ëfeu se e siguronin jetesën nëpërmjet blegtorisë dhe se Marsela re;fuzonte t’i përshkutohej punëve të fshatit. Sipas tij debatet dhe probIemet midis tyre kishin nisur sepse Marsela kërkonte të jetonte në qytet dhe për këtë arsye ajo ishte larguar nga shtëpia duke marrë me vete dy fëmijët.

  Nga biseda që u zhvillua në studio u zbulua se Marsela ishte detyruar të largohej përkshak të dh unës së vazhduar f;izike dhe psikoIogjike që kishte us;htruar Xhaferri. “Lumturia ime ishtë në shtëpi, por dh una që us;htronte më detyroi që të largohesha bashkë me fëmijët.” ,- u shpreh Marsela.

  Nga ana tjetër Xhaferri mohoi që kishte us;htruar d unë dhe i kërkoi Marselës një mundësi të dytë. “Kam ardhur në emision për të të kërkuar që zë;nkat që kemi t’i lëmë mënjanë. Dua që të bashkohemi dhe të kujdesemi për fëmijët tanë.”

  Marsela rr;ëfeu se e kishte de;noncuar disa herë në poIici Xhaferrin por i kishte tërhequr për hir të fë;mijëve të vegjëI. Ajo tregoi se Xhaferri ush;tronte dh unë mbi të pa ndonjë arsye të fortë dhe se nuk ndihej gati që ta faIte e të rikthehej përsëri me të./TCH