/“E diell” /Kontrolloni leket tuaj, ky është 1000 lekëshi që ju bën milioner!

“E diell” /Kontrolloni leket tuaj, ky është 1000 lekëshi që ju bën milioner!

Emisioni “E diell” në Top Channel i jep mundësinë të gjithë teleshikuesve të bëhen milionerë, vetëm me 1000 lekë.

Nëse kartëmonedha juaj ka këtë numër serie SQ476455, ju mund të fitoni 1 milionë lekë, dhe Ed Manushi e ka hedhur atë në qarkullim./TCH