/E DlNl sa është vIera e deklaruar e shtëpisë së Ramës në Surrel? Do MBETENl pa fjaIë (dokumenti)

E DlNl sa është vIera e deklaruar e shtëpisë së Ramës në Surrel? Do MBETENl pa fjaIë (dokumenti)

Edi Rama është treguar gjithnjë si një person që nuk ka synim pasurinë. Por në fakt sjellja e tij tregon krejt të kundërtën.

Që prej kohës kur drejtonte Bashkinë e Tiranës, ai kontrollonte të gjithë paratë nga një dorë e vogël njerëzish.

Të njëjtën skemë po përdor dhe tani në qeveri.

Janë vetëm 4-5 emra biznesmenësh që fitojnë tenderat, dhe natyrisht, në fund gjithçka ndahet mes tyre.

Partia Demokratike ka su lmuar këtë të hënë kryeministrin Edi Rama në lidhje me pasurinë e deklaruar.

“Edi Rama nuk ka ndërmend të plotësojë kërkesat e studentëve, për një arsye të thjeshtë: aty nuk ka aq shumë lekë për të vje dhur.

Lekët e studentëve kryeministri i ka vje dhur prej kohësh përmes Ligjit të Arsimit të Lartë dhe sot vetëm taIIet me studentët.

Për Edi Ramën ka rëndësi vetëm ruajtja e standardit të jetës mes luksit: Luks në shtëpinë e tij në Surrel,

luks në zyrën kryeministrore me salla masazhi dhe dhoma puroje, luks me studion e punëve private me oxhak 18 mijë euro”, tha Zhupa.

Më tej ajo tha gjithashtu se ndonëse Rama ka deklaruar se toka ku është ndërtuar shtëpia e tij në Surrel është blerë dhe ndërtuar me kursimet e gruas, sipas ekspertëve të fushës ka një vlerë reale shumë herë më të madhe sesa 400 milionë lekë. Zëdhënësja e Partisë Demokratike deklaroi se sipas një dokumenti të brendshëm të OSBE-së, Edi Rama, për 11 vjet si kryetar i Bashkisë së Tiranës, zotëronte në vitin 2015 një pasuri të fshehur 200 milionë euro.INTERESTING FOR YOU

“Edi Rama e nisi karrierën me 10 milionë lekë dhe sot, vetëm vlera e shtëpisë superIuksoze në Surrel është deklaruar 400 milionë lekë. Ai thotë se tokën ku është ndërtuar shtëpia ia ka blerë gruaja. Dasmën e bën me kursimet e gruas, shtëpinë superIuksoze e paska ndërtuar me kursimet e gruas.

Madje edhe në bankën me pronarë fant azëm në parajsa fiskaIe e ka vënë në emër të gruas. Edi Rama ka bërë zgjedhjen më bu;rracake, duke vendosur që për të gjitha ak uzat mbi pasurinë e tij m;arramendëse, të përdorë gruan si mburojë. Kryeministri ka detyrimin të shpjegojë pse Iuksi real dhe pasuria e tij nuk përputhen me deklaratën e pasurisë’, tha zëdhënësja e PD-së.

Në fund, Zhupa shprehet se përdorimi si mburojë politike e gruas së tij është prova e deg;radimit të një kryeministri që e ka përdorur pushtetin për të va;rfëruar edhe më shumë shqiptarët, për t’i detyruar të largohen të pashpresë nga vendi dhe për t’u pasuruar me b;abëzi e Iakmi të pafundme për ve