Lajme

E fυndit/ Cυdit Berisha, tani inαtin e ka me Bashën, bën deklαratën e papritur

Sali Berisha: Këto nuk janë të vërteta, për Reformën në Drejtësi kam qenë 100% PRO.

NE JEMI Opozitë u kam thënë dhe jemi për të drejtat e njeriut.

Për reformën në drejtësi unë jam falenderuar nga 10 herë edhe publikisht. Cilat lëvizje radikale?

A mund ta imagjinosh ti Sali Berishën të futet në çadër? Njeriu i shesheve nuk mund të mbyllet në një çadër.

Ai që e thotë këtë nuk njeh historinë e vendit. Ishte ide 100% e Bashës! E mbështeta por nuk ishte ide e imja.