Lajme

E frίkshme në Shkodër, plagοset aktori i njohur. Ja si ndodhi

Incident i frikshem ne Shkodër, bie suvaja gjatë interpretimit të dramës, dëmtohet aktori Nikolin Ferketa.

Aktori u dëmtua në shpinë.

Trupa e teatrit Migjeni po jepte shfaqje në zonën muzeale të Shkodrës kur ra suvaja dhe u lëndua aktori.

Drejtoresha e Teatrit, Rita Gjeka tha: Institucionet të ndërhyjnë, ngjarje të tilla të mos ndodhin më