E frikshme,pitbulli kafshon gruan pa meshire (Video)

0
454

Kjo rracë qensh është ndër më të rrezikshmet, dhe karakterizohet nga kafshimet e forta, ndonjëherë edhe fatale.

Qentë pitbull kanë aftësi të jashtëzakonshme për të mbajtur gjatë gojën e mbyllur.

Pamjet e mëposhtme janë regjistruar në një tren në Nju Jork, ku qeni mbajti të kafshuar këpucën e një gruaje, për disa minuta.

Siç edhe mund të shihet, qeni ka kapur me dhëmbët e tij këpucën e gruas, ndërsa pronari i kafshës tenton ta largojë.

Ndërkohë, një grua tjetër shihet duket mbajtur këmbën e viktimës dhe bërtet: Largoje qenin!