/E FRlKSHME/ E veshur me fustan të bardhë, shikoni çfarë bën nusja kur ndodh shpë rthimi gjigand në Bejrut (VIDEO)

E FRlKSHME/ E veshur me fustan të bardhë, shikoni çfarë bën nusja kur ndodh shpë rthimi gjigand në Bejrut (VIDEO)

Shpërthimi i madh që ndodhi pasditen e djeshme në Bejrut, tron diti jo vetëm Libanin, por gjithë botën.

Deri më tani numëron mbi 100 vik tima dhe afro 5000 të lënduar. Spitalet janë të tejmbushura.

Pas trag jedisë, janë bërë publike në media kryesisht ato sociale, video të reagimeve të njerëzve gjatë shpë rthimit.

Ai është përjetuar shumë keq nga të gjithë, por më së shumti nga kjo nuse, video e së cilës është kthyer në virale.

Siç shihet, ajo përjeton tm err dhe frikë gjatë setit fotografik të dasmës, ku shfaqet e lumtur dhe e qeshur, por që shpë rthimi e shtang dhe i prish çastin e bukur.

Për më tepër shihni videon e ‘The Guardian’: