/E FRlKSHME, f antazma i bie ziles dhe më pas largohet (Video)

E FRlKSHME, f antazma i bie ziles dhe më pas largohet (Video)

Meni Pitoscia po f rikësohet se prona saj në Ontario në Kanada, është e pushtuar prej fa ntazmave dhe po kërkon të kontaktojë njohës të aktiviteteve paranormaIe

Madje, 46-vjeçarja pretendon se ka fakte, me dyshimin se kamerat e sigurisë e kanë kapur një f antazmë që i binte ziles dhe largohej.

E shqetësuar nga aktivitetet e pazakonta, instaloi kamera që të dëshmojë se jo gjithçka është duke shkuar në rregull.

Pamjet që ka shpërndarë, e kanë kapur një siluetë të turbullt që shfaqej në derën e shtëpisë së tij, para se të dëgjohej zilja.

Shumë njerëz janë shprehur të shqetësuar, duke i sugjeruar të ikë nga ajo shtëpi,

teksa të tjerë e konsideruan si proces i ndonjë ngatërrimi vizuel dhe asgjë të pazakontë. 

https://youtu.be/ZJEGmDFbhfU