E FRlKSHME/ Hapet maIi,buron ujë i madh (Video)

0
398

Një video që po qarkullon në internet ka marrë vëmendjen e njerëzve.


Në këtë video shihet se si qahet një kodër dhe buron ujë në sasi të madhe.

Kjo ka zgjuar kureshtjen e njerëzve dhe është shndërruar në vend turistik, i njohur si kanioni Antelope.

Për më teper ndiqni videon me poshtë.

https://youtu.be/wCh-IYPlWH4