E FRlKSHME/Hapet për herë të tretë VARR i djalit, ja cilat janë dyshimet e famiIjarëve (Video)

0
580

Trag jedia në familjen Zogu në Valikardh të Bulqizës nuk kanë të ndalur.

Familjarët den oncojnë se va rri i djalit të kësaj familjeje Edmond Zogu, është hapur për herë të tretë.

Në muajin gusht të këtij viti familjarët den oncuan pasi kishin vënë re që dy herë v arri i djalit të tyre, ishte hapur.

Ndonëse për herën e parë ata kishin menduar se mund të ishte bërë nga ndonjë kafshë, herën e dytë dy shuan dhe njoftuan policinë.

Madje për këtë prokuroria e Dibrës nisi hetimet.

Por nëna e Edmond Zogut, Sheqere Zogu den oncon se v arri është hapur për herë të tretë. Ajo kërkon shpjegime nga autoritetet se përse ndodh një gjë e tillë.

Madje Sheqere Zogu shprehet se as sendet personale të djalit nuk i janë kthyer ende.


Ndërkohë hapjen e va rrit për herë të tretë e den oncon edhe xhaxhai i të ndjerit Edmond Zogu, Rizai.

Ai shpreh dys hime të forta që trupi i nipit të tij të jetë në v arr, ndaj kërkon nga organet kompetente të veprojnë dhe të mos e pushojnë hetimin.

36 vjeçari Edmond Zogu u gjet i va rur me datë 20 Qershor të këtij viti në fshatin Valikardh të Bulqizës.

https://youtube.com/watch?v=9HAZDZwyvgU%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26fs%3D1%26autohide%3D2%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26wmode%3Dtransparent