/E FRlKSHME: Hapet rruga dhe i gIIabëron makinat

E FRlKSHME: Hapet rruga dhe i gIIabëron makinat

binte avash-avash në gropën e krijuar në tokë.

Incidenti ka ndodhur në qytetin Dale, në rrugën Virginia, ditën e enjte.

Në pamjet e shpërndara në Facebook nga Oscar Galdamez,

tregojnë makinën që qëndron varur, e mbajtur pas një cepi.

Sipas raportimeve, për fat të mirë, askush nuk ndodhej në makinë në momentin që toka nisi të çahej.

Mendohet se shkak për çarjen e tokës janë bërë reshjet e shumta të shiut që ranë në qytet 24 orët e fundit.