syntax error, unexpected '<', expecting end of file

E FRlKSHME! Momenti kur i marrin j.eten 31-vjeçarit në mes të VLORËS i kapur në kamera

Publikohen pamjet e31-vjeçarit Tauland Gjikaj ditën e sotme në Vlorë.

Në pamjet duken dy persona të pamas kuar që i dalin përballë 31 vjecarit, dhe një prej tyre shkr ep disa herë që mban në dorë. Pas disa sekondash, Gjikaj mund të shihet i shtrirë në tokë.

Taulant Gjonaj, djali i një ish-polici njihej edhe si Taulant Beqiraj dhe Taulant Manaj. Ai ishte arr es tuar dy herë më parë dhe në 2019 ishte li ruar me ku sht. Ai lëvizte në qytet me a r m ë, ndërsa një p ist o letë iu gjet edhe ditën e sotme pranë trupit të paj e të.

Policia thotë se i ka identifikuar autorët, ndërsa një prej tyre është ndaluar. Ai është Hans (Andi) Jonuzaj.

https://youtu.be/EO5DCMMF14Y