/E FRlKSHME në Shqipëri! Shoket i PRESlN qafën të mĺturit, 15-vjeçari në gjendje te rende

E FRlKSHME në Shqipëri! Shoket i PRESlN qafën të mĺturit, 15-vjeçari në gjendje te rende

Një pë.rl.eshje mes të miturish në kryeqytet, ka përfunduar me mas.a.k.rimin e një 15-vjecari, i cili është që.l.luar me th.i.kë në qa.fë dhe pas kësaj, fëmija tjetër që e ka dë.m.tuar r.ën.dë për jetën, është ar.re.s.tuar. Grupi i fëmijëve që u përfshinë në k.on.flikt fizik me tavlla duhani dhe t.hi.ka, përfunduan në polici dhe kur u pyetën për ngjarjen e r.ën.dë, treguan se gjithçka kishte nisur pas një takimi për t’u sqaruar mes palëve, duke qenë se njëri ndër ta, i kishte bërë pr.e.sion psikologjik shokut të tij.

Fëmija i dë.m.tuar rëndë dhe i go.d.itur në qafë ka inicialet A.B. Ai është operuar në spitalin e traumës, ndërsa gjendja e tij shëndetësore pas ndërhyrjes vijon të jetë kr.i.tike. Burime nga policia thonë se gr.in.dja u raportua në sallën operative, ku njëri nga punonjësit e një qendre tregtare, kërkoi ndihmën e policisë për një fëmijë, i cili ishte rrëzu.ar i përgj.a.kur në tokë.

“Në verandën e lokalit vihen re tavolina dhe karrige në formë të ç’rregullt dhe njolla gj.a.ku. Në një karrige u gjet një telefon dhe një xhup në ngjyrë blu. Më pas këqyrja vazhdoi në një ambient të jashtëm, ku u gjet brenda një pakete një th.i.kë me hapje mbyllje me ngjyrë të zezë, e ndotur me njolla të k.uqe, si ato të g.a.kut, e cila u mor për verifikime të mëtejshme”, -thotë policia për Gazeta Si

Duke kërkuar të miturit e përfshirë në përl.e.shje, policia gjeti dy të miturit e parë me inicialet K.P., dhe M.T. dhe më pas edhe të miturin e tretë, J.B. Ata janë pyetur në prani të prindërve dhe psikologëve për shkak të moshës së mitur.

Fëmija i parë tregon

Ai quhet K.P., nuk ka mbushur ende 15 vjeç dhe rrëfen se si bashkë me shokun e tij, M.T., u nisën për të pirë kafe në një lokal që gjendet në qendrën tregtare.

“Pasi vajtëm në lokal, porositëm kafe. Arsyeja pse shkova në lokal, ishte se lashë takim për t’u sqaruar me A.B.,(i pl.ag.os.ur rëndë me th.i.kë më pas).

Dy fëmijët tregojnë se kanë pritur gjatë derisa aty kanë mbërritur A.B., dhe J.B., dhe ata nën moshë.

Fëmija tregon se së bashku me shokun, u larguan me vrap dhe e fshehën th.i.kën në hyrje të një pallati tek ish-Parku i Autobusëve. Agjentët e pyesin, se përse kishin lënë takim me fëmijën e dë.m.tuar rëndë?

“Arsyeja është se para disa ditësh, shoku i tij pra shoku i A.B., kishte bërë s.h..err dhe ishte zënë me ca çuna që janë të vegjël në moshë. A. më mori mua më telefon dhe më kërkoi takim”,- thotë fëmija.