E FRlKSHME/ Policia mendoi se fëmijët po luanin, më pas kuptuan tm.errin që kishte ndodhur

  0
  416

  Të paktën në Angli, duke u bërë një oficer i policisë merr disa vite trajnimi të vështirë që ju përgatit për një varg të ndryshëm situatash.

  Historia e mëposhtme është dëshmi e aftësisë së anëtarëve të forcave të Scotland Yard që kanë për qëllim vetëm të mbushin misionin e tyre: të mbajnë qytetarët të sigurt.

  Në qarkun e Surrey, pranë kryeqytetit të Anglisë, një grup fëmijësh u mblodhën për të realizuar vezë pashke, kur papritur panë të kalonte një person i dyshimtë dhe “i frlkshëm”.

  Disa minuta më vonë një helikopter i policisë filloi të patrullonte zonën, me sa duket kr.imineli kishte arritur të shkonte larg, shkruan meganews.al.

  Policia nuk kishte tashmë asnjë pistë kërkimi për të dhe pikërisht në këtë moment ata shohin se fëmijët e kishin kuptuar situatën dhe kishin formuar një shigjetë për të treguar drejtimin e kr.iminelit dhe u tme.rruan nga fakti që ai ka qenë pranë fëmijëve, duke rre.zikuar jetën e tyre.

  Mirëpo kjo mënyrë duket të jetë shumë origjinale. E besoni apo jo, kjo formë ka funksionuar, sepse minuta më vonë policia arriti të gjente kri.minelin.