syntax error, unexpected '<', expecting end of file

E FRlKSHME, shikonise cfarë bëjnë nënë e bije… në derën e nje emigranti me letra…

Kemi vuajtur shumë për sëmundjen e fëmijëve tonë, i kishim të dy djemtë dhe vajzën pasi e kishin kryer edhe shkollën dhe ishin në punë, por nuk kishin nafakë, as me u martuar e me u fejuar, edhe pse krejt ishin shumë të mençëm, por kjo situatë pat nis pasi në banesë tonë janë gjetë do flok të përziera me do fije fshise dhe me do sende pa lidhje.

Pasi i kemi gjetur ato në banesë kemi menduar se s’janë send dhe i kemi gjuajtur në bërllok. Por, shoqja ime po mendonte mos ishte far magjie dhe kemi lypur ndihmë nëpër disa njerëz. E kudo na thoshin se kanë qenë magji, por askush s’po na ndihmonte.

Më në fund na treguan për disa njerëz që ishin në Turqi dhe aty kemi shkuar, por pa lidhje veç na mbanin me shpresë, por nuk kish kurrfarë ndryshimi. Por, ja kur çika një dit po na kallxon se kish fol me një shoqe të sajën që kish pas nën e s’janë shumë të sëmurë prej magjive dhe po ashtu, dhe ajo vet ishte e prekur prej magjive dhe nuk kish nafakë, e pasi ishin marrë lidhjet me Z.Male, ishte shëruar nëna e saj, shoqes së çikës dhe po ashtu dhe asaj ia kish hequr magjitë dhe kish pas nafakë, ishte fejuar me një njeri shumë të mirë.

E për këto i kallxon çikës se vetëm ai njeri, Z.Male mundet me ju ndihmuar dhe me ua hequr magjitë. Kështu vepruam, morëm lidhjen me Z. Male. Ai na ka ndihmuar dhe na ka kallxu krejt situatën tonë, sikur me i pas ditur krejta sendet, çka ka folur, ishin të vërteta dhe na kemi nis me sms emrat, fotot dhe i kemi dhënë adresën tonë, kemi kryer edhe pagesën, por me të vërtetë ishte njeri që të kryente punë, shumë i shtrenjtë por ishte hallall.

Kjo pasi prej se kemi filluar me të neve tash na është hapur nafaka, dhe krejt familjes po i shkojnë punët shumë mirë, fal punës që bëri Z. Male, që për ne dhe familjen tonë është me të vërtetë, i vetmi njeri që ti heq magjitë e zeza. Për këtë e falënderojmë krejt familja Basha nga Zvicra, për mirësinë dhe ndihmën që na dha Z. Male.

Si e mori Z. Male në dorë, e shpëtoi krejtësisht

Shkruan familja Halili Sh. nga ZvicraNë familjen tonë ka vuajtur shoqja ime prej 3 vitesh. E sëmurë prej magjisë së zezë ajo shpesh shikonte ëndrra dhe fliste me njerëz të vdekur, që kur është kthyer prej një vdekje që e kishim ne në vendlindje. Ajo e kapo që kjo sëmundje dhe na kemi kërkuar ndihmë në shumë njerëz në Kosovë, në Bosnje e kudo, e na kanë thënë ka sehire të shumta dhe nuk kanë mundur me e shëruar.

Kemi provuar shumë me do lutje, por pa sukses, po në fund shoqja ime këqyri në ëndërr babën e saj, që kish vdekur prej vitesh, dhe i kallxon shoqes që ka shkel disa magji në varreza dhe ne nuk e besonim këtë fjalë, por babi i shoqes që ka vdekur i kallxon në ëndërr që mos u lodh në asnjë vend se kush nuk mundet me të ndihmuar përveç, Z.Male në Gjermani dhe i kallxon që vetëm ky njeri është i lindur dhe ka aftësi për me ti hequr e me ti djeg këto sehire, pasi ka aftësi të lindur dhe sikur ky njeri lindin shumë rrallë në tokë, njëherë në 100 vite.

Ne s’po i besonim këto sende, por shoqja kallxonte shumë sende, që kur foltë me beben e saj të vdekur na i regjistronim në një kamerë, e kur përmendej shoqja send nuk mbante mend më, e në fund ram në lidhje me Z.Male. Ai na ka pritur shumë mirë dhe mënyra e sjelljes së tij, edukata e tij që e dëshmonte në bisedë, kuptohej që ishte njeri shumë i përgatitur nga ana fetare, dhe shumë i përgatitur nga ana njerëzore. Ai ka kallxuar shumë sende që na ka bind dhe e ka marr shoqen në dorë.

Për pak kohë prej kur ai nisi ta trajtonte shoqja është shëruar krejtësisht. Ishte e pabesueshme kur kemi pa që shoqja nuk u sëmurë më, dhe s’po i besonim më syve tonë, pasi ishim mësuar me shoqen që me vite ishte e sëmurë, por pasi e mori Z. Male në dorë, ajo shpëtoi krejtësisht dhe jo vetëm ajo, por edhe krejt familja jemi këtu, pasi tash e kemi njeriun prezent që është shëruar nga dora dhe fuqia që i ka dhënë, i madhi Zot, Z. Male dhe jemi shumë të kënaqur që ka njerëz të veçantë që Zoti i ka lënë në tokë për ndihmë të njerëzve.

Z. Male na e shëroi babën tonë

Shkruan familja Kasemi M. nga Danimarka

Jemi një familje shumë besimtare dhe e falim namazin, por kurrë s’kemi besuar që dhe tek na do hyjnë problemet dhe magjitë. Por, ja që janë reale dhe këto send pasi dhe shumë prej profetëve i kanë kaluar këto situatë prej magjive, ashtu dhe baba jonë që është edhe Haxhi një ditë kapitulloj prej mendve dhe merr thikën dhe e therë nënë tonë pa kurrfarë problemi më pas më përpara dhe babi jonë folte sende pa lidhje.

Na menjëherë krejt familja e kuptuam që ky nuk ishte babai jonë, me siguri në mendjen e tij dhe në trup kishte hy ai sendi i keq që s’bën me ja përmend emrin dhe filluam me lyp ndihmë për babain tonë. Ia nismë me do hoxhallarë, dhe na thanë se babës i ka hy në trup tybestakfurullah, ai send i keq, dhe ai nuk din çka bën, ata provuan me babën tonë disa herë, por sa qetësohej pak e rrokte ai mendimi i keq, dhe fliste sende pa lidhje.

Më në fund një hoxhë na ka kallxue që baba jonë, e ka shumë të fortë magjinë dhe është vështirë me e shëruar, por vetëm Z. Male mundet me ia heq, dhe kështu morëm lidhje me Z. Male. Sa e rroku në dorë Z. Male, ia ka heq menjëherë e prej atëherë baba jonë është krejt i shërum dhe tashti nuk flet më pa lidhje. Z. Male na e shëroi babën tonë prej sehireve dhe ia ka hequr krejt sendet e këqija, që babai jonë shumë fetar i kishte në mendje, dhe tash i jemi falënderues që All llahu e ka lën në tokë Z. Male për ndihmë.

Z. Male ishte i vetmi që ia ka hequr magjitë djalit tonë

Shkruan familja Myslimi K. nga Gjermania

Djali jon pasi u martua me dashuri dhe me shumë dëshirë, pasi e morëm shoqen e djalit në banesë, ai filloi të ftohej prej saj. Edhe nuk e donte. Më shpesh na thoshte, babi se du ma, s’kam ndjenja më për të, e tjera sende, edhe pse diskutoja me djalin për të kuptuar se mos kishte ndonjë arsye, por djali thoshte, s’kam asnjë arsye, por jam total i ftohur dhe kjo i kishte ndodhur djalit, pasi kishin shkuar për një rast tek tezaku i nuses së djalit.

Prej aty ai kishte filluar me u ftoh prej shoqes së tij, dhe na menduam se ka magji dhe kërkuam ndihmë e dikush na ka treguar që djalit i kishin qit në pije një far magjie, dhe me këtë magji e kishin ftohur prej shoqes vet, pasi tezaku i shoqes s’ka pas dëshirë që djali jon me u martuar me tezaken e tij, pasi ai ka dasht me ja ba një shokut të tij, e tha me vet sa njerëz të këqij ka kjo tokë, si mundet me ba magji, njerëz të rinjë mos me i lën rehat me krijuar familje.

Por, në fund s’po mujshim me gjet njeri, me i heq magjitë. Por, unë si babai juaj me qenë i qetë kur djali asnjë dit s’ishte më sikur më parë, as nuk po donte me shku në punë. Po mendoja ku me gjet një njeri me ma shëruar djalin, e krejt rastësisht më del në google në internet një radio shqip me adresën ëëë.tinukjevetem.com, radio online

dhe klikova aty me pa çka ishte kjo radio, dhe aty kam pa do video për Z. Male që ka shëruar shumë njerëz dhe menjëherë jam bind që ky është njeriu i vetëm që mundet me ma shëruar djalin prej magjive dhe e kam thirr në telefon.

Ishte shumë e vështirë me kap lidhjen, por e kam provuar disa here, ditë kur më në fund e kap lidhjen pasi kuptohet njeriu sikur Z.Male është shumë i nxënë me njerëz, e sapo fola me këtë njeri menjëherë e kam kuptuar nga biseda.

Ai ishte shumë i saktë dhe shumë preciz për shkak se folte hapur dhe kishte me të vërtetë fjalë shumë të sakta dhe na ka kallxuar krejt si ish ba magjia e krejta. Ma ka lyp foton e djalit dhe emrin e ka thënë prej së largu kam me ta shëruar djalin dhe ka filluar punën, pasi e kemi ba edhe pagesën dhe sa ia ka nis punës djali jonë ka ndryshuar menjëherë.

I kemi gjetur edhe magjitë ku ishin, dhe Z. Male ishte i vetmi që ia ka hequr magjitë djalit tonë. Dhe e ka kthyer nga nusja dhe nga jeta normale. E falënderojmë Z. Male për këtë të mirë, që ka ba për shërim të plot të djalit tonë nga magjitë e zeza.

Z. Male që na shpëtoi dhe na bëri të kemi një jetë të qet

Shkruan familja Ymeri Z. nga Suedia

Kemi qenë prej vitesh nën ndikim të magjive të zeza sa krejt familja jonë kemi qenë të bllokuar si në jetë familjare edhe në jetën private, nuk na ecte fati as në biznes edhe pse punojshim nuk mujshim me mbledhë pare dhe nuk mundeshim me ba asnjë send, por sa vinin punët me u krye, neve krejt na prishej çdo send, kemi menduar që kemi magji dhe kemi lyp ndihmë ne për disa njerëz që mendojnë, që din me ba sende.

Kemi paguar shumë para, por pa kurrfarë suksesi. Më në fund një mik imi prej Lucerni të Zvicrës më kallxon që ka gjetur shërim tek Z. Male dhe se ai ka pas problem prej magjive, por pasi kishte marr lidhje me zotnin Male, e kishte ndryshuar jetën e tyre, dhe tash kishte arrit me ble shtëpi dhe bizneset i shkonin shumë mirë dhe na kallxoi numrin e Z. Male. Folëm me të pas do kohëve.

Kur ja na erdhën do sende me post në banesë, dhe pasi i kemi përdorur, ato na kanë ndryshuar. Jeta jon u bë sikur me pas lind për së dyti. Prej atëherë kemi nis me pas qetësi në familje, dhe kemi arritur shumë sukses në biznes.

Krejt familja jonë ia dimë për nder Z. Male që na shpëtoi dhe na bëri të kemi një jetë të qetë, pa magji dhe të kemi nafakë. Për këtë e falënderojmë këtë njeri që me të vërtetë për ne personalisht dhe familjen tonë është njeri i dërgum i Zotit në tokë, për mirësitë dhe ndihmat që ky njeri bën, Zoti ja shtoftë fuqinë dhe jetën e tij, që të na ndihmoj tërë jetën.