syntax error, unexpected '<', expecting end of file

E FRlKSHME// SizmoIogu turk jep aIarmin: Një pllakë tektonike është thyer në Greqi, shumë shpejt në gjithë ballkanin do të ..

Greqia u t rond it mbrëmjen e sotme nga një tjetër tërmet i fuqi shëm, pas atij të djeshmit.

Por lëkundjet sizmike në shtetin helen, të dy me epiqendër pranë Larisas, kanë shkaktuar mjaft shqetësim edhe tek sizmiologët turq, pasi sipas tyre, ka të dhëna që i gjithë rajoni tashmë është nën një “s tuhi tër metesh” relativisht të fuq ishme.

Sizmilogu turk Prof.Dr Hasan Sozbilir do të shprehej një ditë më parë se i gjithë rajoni ynë tashmë ka filluar të përballet brenda një kohe të shkurtër me tërmete që janë intensitet 6 ose mbi 6 të shkallës Rihter dhe kjo nuk është aspak e rastësishme.

Sipas tij, rajoni është nën një pre sion të madh dhe ky është sh kaku pse ka tërmete të fu qishme.

“Ka disa muaj që zona po përballet me tërmete të fuqishëm. Fillimisht plla kat tektonike u t hyen në ishullin Samos (përballë Izmirit), tani në Larisa dhe ka shumë gjasa që në rajon të përballemi sërish me tërmete të kësaj fo rce në muajt në vijim”, shprehet sizmiologu, raportojnë mediat turke.