E FRlKSHME, zbulohet video e Gërdecit e patransmetuar më parë, pak çaste para SHPËRTHlMlT (Video)

    0
    1325

    Në dokumentarin dedikuar ngjarjes së Gërdecit, v*ktimave apo të pIagosurve, “Top Story” solli pamje të patransmetuara më parë të fabrikës së demontimit “AlbaDemil”, para shp*rthimit.

    Aty shihen fëmijë, gra, burra dhe të moshuar, të cilët punonin në kushte ç’nje;rëzore. Janë pikërisht këto kushte të pasigurta, që më pas sollën tr*gjedinë në Gërdec.

    I gjithë procesi i d.emontimit të arm*ve ndiqej nga u shtarakët që shfaqen në këto pamje ekskl*zive.