E FTOl në emision, vajza REFUZOl ftesën e nënës që KlSHTE 10 vite pa e parë

0
296

Një nënë kishte 10 vite pa u takuar me vajzën e saj. Kjo është historia që u prezantua në emisionin ‘Dua të të bëj të lumtur’. Nënë Sano ishte njohur me bashkëshortin e saj Halitin në moshën 14 vjeç dhe kishin rënë në dashuri.

Familja e saj nuk e kishte pranuar martesën, pasi ajo ishte rrë mbyer. Nga ma;rrëdhënia me Halitin, nënë Sano kishte 4 fëmijë. Vite më vonë ajo zbulon se Haliti e kishte tra;dhëtuar, pasi kishte dy fëmijë me një grua tj;etër. Ajo vendos të nd;ahet dhe gjendja e rën;duar ekonomike e detyron të martohet sërisht.

Katër fëmijët e saj nuk ishin dakord me vendimin e saj. Ajo i drejtohet programit ‘Dua të të bëj të lumtur’, për tu takuar me vazjën e saj, të cilën kishte 10 vite pa e parë dhe për t’i kërkuar faIje për vendimet e marra. Vajza e saj nuk e pranoi ftesën dhe në vendin e saj, Arbana solli shoqen e ngushtë të nënë Sanos, Lumturijen.

Kjo e fundit, pasi rr;ëfeu shoqërinë që kishte me nënë Sanon, tha se ajo nuk duhet të shkojë në shtëpinë e të moshuarve, pasi ka katër fëmijë.