/E ftuara bën gafën e madhe, Rudina Magjistari s’ndaIon dot të qeshurën

E ftuara bën gafën e madhe, Rudina Magjistari s’ndaIon dot të qeshurën

Rudina Magjistari është një ndër moderatoret më të dashura për publikun shqiptar.

Prej vitesh ajo është pjesë ekranit dhe shoqëron publikun pasditeve.

Së fundmi në emisionin e saj ishte e ftuar kuzhinierja e njohur për të gjithë si zonja Tefta.

Ajo shpjegoi në studio se si të përgatitet maja në kushte shtëpie.

Mirëpo, gjatë shpjegimit Tefta bëri edhe një gafë. Në vend të thoshte majasë i duhet nëntë ditë për t’u përgatitur, ajo tha ‘në muajin e nëntë’.

Kjo mjaftoi që Rudina të shpërthente në të qeshura dhe nuk po ndalonte dot.