Lajme

E FUNDIT/ Çfarë po ndodh mes Turqisë dhe Greqisë? USHTRlA turke dërgon ta nke në kufirin grek

Forcat e Ar matosura Turke filluan të transportojnë ta nke në kufirin Grek.

Dy autokolona kamionësh të ngarkuara me rreth 40 ta nke u larguan nga kufiri sirian sot pasdite.

Ta nket ishin vendosur në kufirin sirian, tani ato u ngarkuan me kamionë dhe u nisën për në Edirnes.

Dy autokolona kamionësh të ngarkuar me rreth 40 ta nke dhe larguar sot pasdite nga kufiri sirian.

Karvani pritet të transportohet nga porti Iskenderun në Edirne me tren.