/E FUNDIT: DaIin pamjet, momenti kur grupi i djemve hyjnë në Iokalin e Atheut dhe..

E FUNDIT: DaIin pamjet, momenti kur grupi i djemve hyjnë në Iokalin e Atheut dhe..

Mbremjen e djeshme konkurrenti i Perputhen Atdhe Xharravina eshte sul muar nga nje grup djemsh, pa patur nje arsye konkrete. Por duket se nuk eshte mbyllur me kaq! Rreth ores 21:30 eshte sul muar lokali i Atdheut qe ka hapur tek rrugica e Sales, ne kryeqytet. 

Nje grup prej 5 djemsh kane hyre brenda lokalit ne kohen qe cdo gje ka qene e mbyllur per shkak te ores policore.

Ata kane thyer lokalin, dhe kane shk/aktuar deme material, por nuk kane vje/dhur asgje prej tij. Ne kete menyre duket se me teper eshte nje su/lm per ceshtje inati dhe jo vj/edhje.

Me poshte eshte video kur grupi i te rinjve jane futur ne lokal, kane thyer, kane shkuar deri tek pjesa e banakut dhe kane dale serish prej tij duke u larguar ne kembe. Nuk dihen ende arsyet pse eshte bere sul mi ndaj tij por edhe ndaj biznesit. Shikoni videon KETU