/E fundit: Gati tu për Iuftë/ Rreshtohen ushtritë në Egje, Rusia shkon krah Turqisë

E fundit: Gati tu për Iuftë/ Rreshtohen ushtritë në Egje, Rusia shkon krah Turqisë

Mesdheu dhe Deti Egje është kthyer në një front lu  fte, anijet lu  ft    arake nga shumë shtete kanë drejtuar grykët e zj  ar   rit kundër tyre.

Në njërën anë aeroplanmbajtësja franceze “Charles de Gaulle” është bashkuar me flotën ushtarake greke.

Ndërsa në krahun e Turqisë është vendosur Rusia.

Flota ruse po zhvillon përgatitje ushtarake në Detin Egje ku po zhvillon kërkimet anija turke “Oruç Reis”.

Gazeta greke Protothema ka bërë të ditur se stërvitja ushtarake po zhvillohet në Egjeun Lindor.

Dhe njoftimi është dhenë nga përmes një NAVTEX-i nga marina turke duke paralajmëruar anijet që lundrojnë rrotull që të bëjnë kujdes