/E fundit: Hapet gropa me diametër rreth 10 metra në Shqipëri (FOTOT)

E fundit: Hapet gropa me diametër rreth 10 metra në Shqipëri (FOTOT)

Një ngjarje e pazakontë është raportuar ditën e sotme në Krongj, pranë Syrit të Kaltër. Gropa e hapur ka një diametër rreth 10 metra dhe thellësi 6 metra.

Dyshohet se gropa është krijuar për shkak të reshjeve të shiut. Sikurse mund të shihet edhe në foto, policia ka rrethuar gropën për të mos rrezikuar ndonjë qytetar që do t’i afrohet, pasi gropa është mbushur me ujë.