/E fundit/ Lajm fantastik! 5 mijë euro për çdo emigrant që kthehet në Shqipëri dhe ben kete veprim

E fundit/ Lajm fantastik! 5 mijë euro për çdo emigrant që kthehet në Shqipëri dhe ben kete veprim

Ministrja e Financave, Anila Denaj, tha diten e sotme se në ‘Planin e Veprimit’ Partia Socialiste synon mbështetje edhe më të madhe për biznesin. Ajo premtoi se do të jepet 5 mijë grant për çdo emigrant të kthyer që hap biznes në Shqipëri transmeton shqiptari.net

” Në do të japim 5 mijë euro grant për çdo emigrant të kthyer që hap biznes në Shqipëri. Shqipëria 2030 është Shqipëria e sipërmarrjes shqiptare, ajo e prodhimeve ‘Made in Albania’. Shqipëria 2030 është Shqipëria e të rinjve”, ishin fjalet e ministres Denaj.