/E FUNDIT/ Lajmi i rr emë i TERMETlT,arre stohet përhapësi i tij (Emri)

E FUNDIT/ Lajmi i rr emë i TERMETlT,arre stohet përhapësi i tij (Emri)

Sapo është arre.stuar nga poIicia personi që përhapi pa.nikun të djelën në lidhje me të.rmetin e hamendësuar të orës 23.30.

Ai quhet Median Topçiu, i cili u mjaftua me një shikim të përciptë të Top Medias dhe doli nëpër shkallët e pallatit të tij duke bër.titur se ka për të rënë të.rmet në orën 23.30

Median Topçiu banon në Rrugën e Kosovarëve dhe aIarmi i tij u shpërnda rru feshëm në të gjithë Tiranën e Re, ku gjendet dhe redaksia e syri.net, e cila e citoi vetëm tre minuta, por që u shumëfishua prej ripostimit që bëri vetë kryeministri Edi Rama në faqen e tij në tëitter.

Mendohet se Prokuroria e Kri.meve të Rënda të depozitojë një dosje të qepur mirë me fakte e prova për dën.imin shembullor të të pand.ehurit Median Topçiu./27.al