/E fundit/ Letëra e familjes Rasha: Një Iutje ndaj të gjithë djemve shqiptare, po iu manipuIon poIitika

E fundit/ Letëra e familjes Rasha: Një Iutje ndaj të gjithë djemve shqiptare, po iu manipuIon poIitika

Katër ditë pas h umbjes së djalit, familja e Klodian Rashës ka bërë thirrje për qetësi me anë të një letre publike duke kërkuar që situata e tyre të mos thellohet më tej me padrejtësi të tjera.

TCH ka siguruar këtë letër, për të cilën një nga anëtarët e familjes Rasha i konfirmoi se ajo është letër publike për të gjithë shqiptarët.

Në letër, anëtarët e familjes Rasha shkruajnë se “pamë me shumë ke qardhje dje policin e lën duar në sy dhe ndjemë dhi mbje për prindërit e tij”.

Kështu nis letra publike e familjes së 25-vjeçarit, humbja e të cilit ka ngritur në këmbë mijëra vetë në protesta që janë përshkallëzuar prej tri ditësh.

“Ato që po shohim pas h umbjes së djalit tonë nuk na ngushëllojnë. Po na e thellojnë gjendjen tonë të jashtëzakonshme”.

“Djalit tonë”, shkruhet më tej në letër, “ia mori j etën një polic”.

Ndaj familja kërkon dr ejtësi deri në fund.

“Por rrëmujat në emër të djalit dhe lën dimet e djemve të nënave që i shërbejnë shtetit në polici nuk sjellin drejtësi, por vetëm padrejtësi të tjera”.