/E fundit! Monika Kryemadhi shtrohet ne spitaI

E fundit! Monika Kryemadhi shtrohet ne spitaI

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka rrëfyer se i është nënshtruar një tjetër operacioni.

E pranishme në njësinë nr.1 në Tiranë, Kryemadhi tha se ka operuar dhëmballën këtë herë, duke falenderuar edhe stomatologun që kishte aty pranë.

“Tashmë kam operuar dhe dhëmballën, uroj që gjithçka të shkojë mirë Etjon.

Shpresoj se nuk duket shumë që sapo jam operuar,”- shtoi Kryemadhi.