/E fundit! Ngjarje e rëndë, vajza e kryeministrit merr përpara me makinë disa persona

E fundit! Ngjarje e rëndë, vajza e kryeministrit merr përpara me makinë disa persona

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, i ka dalë në mbrojtje vajzës së tij, e cila mori para një grup protestuesish të cilët kishin bllokuar rrugën.

Sipas kryeministrit Krivokapiq, vajza e tij është një person i mbr.ojtur prej shtetit dhe ishte në automjetin zyrtar që u su.l.mua sot më herët në rrugën Nikshiq – Podgoricë.

Ai tha se si “baba kurrë nuk do t’i harrojë l.o.tët dhe f.ri.kën e saj” dhe se “nuk do të lejojë eg.ër.si.në dhe paligjshmërinë”.

“Sot, u su.l.mua automjeti zyrtar në të cilin ishte vajza ime, një person i mbrojtur. Si baba, nuk do t’i harroj l.o.tët dhe f.r.i.kën e saj.

Si Kryeministër, nuk do t’ju lejoj e.g.ërsi dhe paligjshmëri! Rendi dhe ligji do të sund.ojnë në vendin që nuk jeni mësuar. Do ta shihni shpejt”, shkroi Krivokapiq në Twitter.

Më herët sot, në rrugën Podgoricë – Nikshiq, kishte një incident në të cilin dy shtetas u pl.a.gosën lehtë. Një grup qytetarësh u përpoqën të parandalonin kalimin e automjeteve të Qeverisë së Malit të Zi, duke u ulur në parakolp.

Ndryshe, Krivokapiq ka ak.uz.uar presidentin malazez, Milo Gjukanoviq se po prodhon tr.azira dhe se duhet të ndalet me pro.v.okimet.

“Tr.az.irat që prodhon nuk do të ndalojnë dorën e drejtësisë dhe su.ndimin e ligjit!

Të dy ligjet e prokurorit dhe vendimi për të ndryshuar kriteret për marrjen e shtetësisë do të miratohen në interes të shtetit të Malit të Zi dhe shtetasve të tij dhe asnjë mbledhje organizuar nga DPS do ta ndalojë atë”, shkroi Krivokapiq në Twitter.