/E fundit! Pręu të dyja këmbët me frezë zetori, 27-vjeçari korçar siIIet me heIikopter në Tiranë

E fundit! Pręu të dyja këmbët me frezë zetori, 27-vjeçari korçar siIIet me heIikopter në Tiranë

7-vjeçari i cili u aksi dentua sot me zetor në Korçë po transportohet me helikopter tek Trauma në Tiranë.

Freza e zetorit i p reu të dyja këmbët djalit në fshatin Porodinë dhe situata e tij paraqitet shumë e r ëndë për shkak të he moragjisë.

Algredo Mukadesi po punonte arën në fshat kur pësoi aks identin që e la me pl ag osje të rë ndë, nga gjuri e poshtë.

Ai fillimisht është transportuar drejt Spitalit Rajonal të Korçës ku ka marrë ndihmën e parë mjekësore, por he mo ragjia ka bërë që gjendja e tij të përkeqësohet.

Njoftimi i Policisë Korçë, informacioni paraprak:

Më datë 06.04.2021, rreth orës 13:30, jemi njoftuar se në fshatin Porodinë, Korçë, shtetasi A. M., 27 vjeç, duke punuar arën me një mjet tip zetor, d yshohet se është pl a gosur rëndë në këmbë, si pasojë e fre z ës së mjetit.

Aktualisht ky shtetas, ndodhet në Spitalin e Korçës nën kujdesin intensiv të mjekëve.