/E FUNDIT: Shikojeni se çka i bëjnë poIicët e Kosovës qytetarëve! (VIDEO)

E FUNDIT: Shikojeni se çka i bëjnë poIicët e Kosovës qytetarëve! (VIDEO)

Në emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan pamje nga kamerat e përgjimeve të cilat janë duke u përdorur si prova për t’i gjykuar policët e trafikut. 

Pamjet e transmetuara për herë të parë dëshmojnë momente kur qytetarët paguajnë para dhe metoda të veçanta se si policët vendosin t’i marrin paratë herë duke i fshehur në dokumente e herë duke bërë pazare me kundërvajtësit.

Videoja dëshmon momentin ku një mërgimtar nga Danimarka paguan tiketën te policët, se si një të huaji i rekomandohet t’i fus paratë në dokumente, e ka edhe raste kur kundërvajtësit vetëm i lëshojnë paratë në ulëset e policëve.  VlDEO