/E FUNDIT: Temperaturat janë ulur shumë, nisin reshjet e para të dëborës në vend: Ja cili qytet u zbardh i pari

E FUNDIT: Temperaturat janë ulur shumë, nisin reshjet e para të dëborës në vend: Ja cili qytet u zbardh i pari

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje të vendit më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës.

Reshjet janë me intesitet të ulët ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1200m.


Sipas zyrtareve te autoritetit lokal rrugor, reshjet e pakta do të përfshijë fshatrat turistike,Dardhë,Voskopojë dhe Qafë Qarrin,

ndërsa kontraktorët janë në gatishmëri për çdo situatë.