/E FUNDIT,TERMETl g odet Shqipërinë pas mesnate,ja ku ishte epiqendra dhe sa baIIë ishte

E FUNDIT,TERMETl g odet Shqipërinë pas mesnate,ja ku ishte epiqendra dhe sa baIIë ishte

Nje tjeter Iekundje te.rmeti eshte regjistruar pas mesantes se mbremshme. IGJEUM raporton se ka regjistruar nje te.rmet me mag.nitude 2.7.

Per fat go.ditja nuk ka qene e forte dhe nuk ka asnje raportim per d.eme. Epiqendra, ndryshe nga se fundi qe ka qene intensivisht ne Durres dhe zonat perreth, kete radhe eshte zhvendosur.

Sipas IGJEUM ter.meti ka pasur epiqender 19 kilometer ne Jug Perendim te Kukesit ne nje thellesi 26 kilometer.