E gjeni dot kush është bukuroshi në foto ?! Nuk do tu besoni syve kur ta kuptoni…

0
338

Pak kujt do ti shkonte mendja qe nje atlet me nje trup thuaja perfekt, muskuloz dhe i gjate, dukej si nje goce kur ishte i vogel!

E gjetet ende dot kush eshte ?!

Eros Grezda dora vet!

Në një Instagram Story, me rastin e 25-vjetorit, futbollisti pustoi këto dy foto: