‘E gjeta teksa mblidhja kanaçe’/ U BRAKTlS nga prindërit dhe u rrit nga romët,HlSTORlA p rekëse e 12-vjeçarit (Video)

  0
  260

  Histori p rekëse e vogëlushit nga Vlora. 12-vjeçari Isaelo Xhemali u bra ktis nga prindërit biologjikë, duke u he dhur në koshin e pIehrave që kur ishte foshnje. Fatmirësisht zoti deshi që ai të jetonte, duke e ndeshur me një zotëri nga komuniteti rom, i cili e mori në shtëpinë e tij.

  Tashmë Isaelo është 12 vjeç, ai shkon në shkollë, mëson shumë dhe tregon se prindërit që e birësuan i do pafund. Kur e mësoi se ishte i birësuar ai nuk e besoi, por më vonë e kuptoi rëndësinë e familjes që e rriti dhe është krenar për të. Ndonëse në kushte të vë shtira ekonomike Isaleo i di sakr ificat e prindërve të tij dhe mundohet çdo ditë duke mësuar, në mënyrë që t’ua shpërblejë mundin që kanë bërë për të.

  Isaelo Xhemali: Më dukej e pab esueshme, por pastaj e besova. As i njoh as i kam parë ndonjëherë. Njoh vetëm këta që më kanë rritur. Këta mbeten familja ime, tregon 12- vjeçari në një intervistë për Syri.net

  Isaelo Xhemali: Më dukej e pab esueshme, por pastaj e besova. As i njoh as i kam parë ndonjëherë. Njoh vetëm këta që më kanë rritur. Këta mbeten familja ime, tregon 12- vjeçari në një intervistë për Syri.net