/E harroi këngën e Mevlanit/ Ledjana merr dhuratën e madhe nga një mashkuII tjetër: Ja coi në mes të natës në shtëpi

E harroi këngën e Mevlanit/ Ledjana merr dhuratën e madhe nga një mashkuII tjetër: Ja coi në mes të natës në shtëpi

Pas hyrjes së saj në “Përp uthen”, Ledjana është kthyer në një nga vajzat më të k omentuara dhe sidomos për këngën që i kushtoi Mevlani, gjest i cili nxi ti edhe d ebate me Antonelën.

Pas këngës së Mevlanit, Ledjana ka marrë një tjetër su rprizë r omantike. Ajo ka p ostuar në Inst astory një kuti me trëndafila të kuq dhe rozë që formojnë shkronjën e parë të emrit të saj.

Ledjana nuk e ka bërë të ditur se kush ia ka dërguar dhuratën, por mbetet ta zb ulojmë në puntatën e rradhës në “Përp uthen”.