/E hedh dhe ikën me vrαp, pastaj shpërthίmi trοndίti. Pαmjet e frίkshme, ja si vihet trίtοl te shtëpia e deputetit shqiptar…

E hedh dhe ikën me vrαp, pastaj shpërthίmi trοndίti. Pαmjet e frίkshme, ja si vihet trίtοl te shtëpia e deputetit shqiptar…

Jane bere pu/blike pamjet e momentit kur është vendosur tr/itoli në banesës e drejtuesit të PD-së për Shijakun, Ilgnor Vora.

Siç shihet dhe në pamje një person afrohet që të hedhë lëndën pla/sëse në hyrjen e banesës, dhe më pas largohet me vrap prej aty.

Vetë Vora teksa ka folur për mediat është shprehur se ngjarja ka tro/nditur të gjithë familjen,

ndërsa nuk përj/ashtohet mundësia që ajo të ketë ndodhur për shkak të një konflikti që vëllai i tij 16-vjeçar ka pasur me persona të tjerë, disa ditë më parë. 

 SHIKO VIDEON KËTU