E jashtezakonshme,ky njeri cau me koke 51 shalqinj brenda 1 minuti (Video)

  0
  446

  Një burrë nga Pakistani ka çarë 51 shalqinj me kokë në përpjekje për të thyer rekordin botëror të çuditshëm.

  RashidNaseem, nga Karaçi ka thyer rekordin e mbajtur nga Tafzi Ahmed i Gjermanisë, me 41 shalqinj të çarë një 1 minutë.

  Rekordi Botëror është regjistuar në Green Public High School në Pakistan.

  Në video 32-vjeçari shihet duke goditur me kokë shalqinjtë dhe në 1 minutë arrin që të çajë 51 copë. Ai brohoritet dhe duartrokitet nga audienca.