/E kape me atë vegIën në dorë? Moderatorja tregon për herë të parë arsyen e DlVORClT

E kape me atë vegIën në dorë? Moderatorja tregon për herë të parë arsyen e DlVORClT

Dajana Shabani ka qenë shumë e komentuar për jetën private gjatë viteve të fundit. Moderatorja ka deklaruar se është ndarë nga bashkëshorti, por deri më sot arsyen nuk e kishte treguar.

E ftuar në “Kojshia show”, Dajana ka treguar se ish-bashkëshorti e ka tr;adhëtuar dhe theksoi se ishte ajo që e la.

“E lashë se më tr;adhëtoi. Nuk e kam thënë kurrë më parë, por më tr;adhëtoi dhe unë nuk i faI tr;adhëtitë. Nuk e fal fare.

Më tha ty të mendova kur tr;adhëtova. Dhe i thashë sa të të tr;adhëtoj dhe unë duke të menduar ty, më mirë po të lë”, tregoi Dajana.

“E kape me presh në dorë?”, e pyeti moderatori dhe Dajana e pohoi.

“E falenderoj që po kujdeset për ish-burrin tim”, tha Dajana për tjetrën.

“Kur gruaja është e realizuar vetë, e shkolluar, ekonomikisht e pavarur, burri është një aksesor”, u shpreh moderatorja.