/E kapi me tjetrën në makinë/ Shqiptarja i bën BURRlT atë që s’e kishte parë as në ëndërrat më të KËQlJA

E kapi me tjetrën në makinë/ Shqiptarja i bën BURRlT atë që s’e kishte parë as në ëndërrat më të KËQlJA

Ajo shihet teksa i v ër s ul et makinës, më pas merr një gur në dorë dhe te n ton t’i th y e jë xhamat e makinës.

Megjithë përpjekjet e saj, ajo nuk mundi dot ta th ye jë xhamin e makinës.

Më pas ajo larg oh et drejt automjetit të saj, por një person, i cili mendohet se është burri i saj, del nga makina dhe e ndjek nga pas.

Më pas mes tyre nis një k on f ro nti m, ku nuk mungojnë të s har at dhe sh ty rje t.

Skena është filmuar nga një banor i zonës.


https://player.boostplatforms.com/video?id=1570995571442