E keni hedhur Nokia 3310? Shikoni sa kushton tani…

    0
    493

    Kontrolloni nëpër dollapë dhe në bodrume. Ndonjë nga këta objekte mund t’ju bëjë të pasur. Një seri e objekteve të vjetra mund të sjellë në xhepat tuaj mijëra euro. I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 300 euro.

    Dhe nuk mabron këtu. Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500 euro. Mijëra euro kushton një Dremcast, 1 mijë euro vlerësohet një iPod i gjeneratës së parë.

    600 euro kushton një walkman i Sony. Në krye të tyre qëndron Ninetndo 64 dhe vlera e tij shkon në 2 mijë euro.