/E kujtoni ‘TarameIen’ e Alketës? Ja çfarë ka ndodhur dje me të, dalin fotot

E kujtoni ‘TarameIen’ e Alketës? Ja çfarë ka ndodhur dje me të, dalin fotot

E mbani mend Xhejson Baftin, vogëlushin që bëri për vete shqiptarët me të folurën karakt.eristike, pasi nuk shqiptonte dot shkronjën “k”?

Ai, si shume femije te tjere dje ka nisur shkollën. I njohur edhe si “Taramelja”, vogelushi i embel shkon ne klasë te parë, në shkollën “Mihal Grameno”, në Tiranë.

Një urim të veçantë për vogëlushin ka bërë kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj, i cili shkruan në “Facebook” se pas shtëpisë së re, Xhejsoni nisi mësimet në shkollën që ndodhet rastësisht në lagjen ku është rritur vetë.

“Suksese për klasën e parë Xhejson! Pas shtëpisë së re, miku ynë i vogël Xhejson Bafti nisi mësimet dhe në shkollën më të rinovuar fare pranë, ‘Mihal Grameno’, për rastësi dhe lagjia ku jam rritur unë! Na bëj krenar tani ‘talamele’”, shkruan Veliaj.