/E la gjithmonë në hije, ky është bashkëshorti i Jozefina Topallit (FOTO LAJM)

E la gjithmonë në hije, ky është bashkëshorti i Jozefina Topallit (FOTO LAJM)

Jozefina Topalli është dhe do të mbetet një ndër politikanet më me zë në Shqipëri.

Me pozicione të lakmueshme në politikë, Topalli ka qënë gjithë e rezervuar në lidhje me jëtën e saj familjare.

Kush është bashkëshorti i Jozefina Topallit?

Bashkëshorti i ish-kryetares së Kuvendit, Ndoc Topalli është një person pak i njohur për publikun shqiptar.

Ai ushtron profesionin e lirë, noter dhe shkëlqimin ia ka lënë demokrates Topalli.

Jozefina Topalli është dhe do të mbetet një ndër politikanet më me zë në Shqipëri.

Me pozicione të lakmueshme në politikë, Topalli ka qënë gjithë e rezervuar në lidhje me jëtën e saj familjare.